آغاز تحقیقات درمورد اتهامات تجاوز ازسوی طارق رمضان، اسلامشناس برجسته
یک قاضی فرانسوی، دستور تعقیب قضایی طارق رمضان، اسلامشناس برجسته را به اتهام تجاوز به عنف، صادر کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، روز شنبه ۱۴ بهمن، طارق رمضان، استاد مطالعات اسلامی دانشگاه آکسفورد، به تجاوز به دو زن در سالهای ۲۰۰۹ و ۲۰۱۲ میلادی، متهم شده و در بازداشت بهسر میبرد.
به دنبال شکایت دو زن از رمضان، مبنیبر آزار جنسی آنان ازسوی او، در هتلی در فرانسه، پلیس فرانسه، چهارشنبه ۱۱ بهمن او را دستگیر کرد و روز جمعه ۱۳ بهمن نیز در دادگاهی در فرانسه محکوم شد.
طارق رمضان، نوهی حسن البنا، بنیانگذار اخوانالمسلمین مصر، که شهروند سوئیس است، پس از دو روز تحقیقات و بازجویی پلیس در این رابطه، ازسوی دستگاه قضایی فرانسه متهم شناخته شده است. البته رمضان، کلیهی اتهامات واردشده به خود را رد میکند.
ایندا عیاری، زنی که قبلاً یک اسلامگرای افراطی بوده، مدعی شده که رمضان در هتلی در پاریس به او تجاوز کرده است. این زن ماجرای تجاوز جنسی به خود را در کتابی که در سال ۲۰۱۶ میلادی منتشر کرد، بدون ذکر نام فرد متجاوز، تشریح کرده بود. اما به گفته این زن، او چند ماه پیش، در راستای کارزار توییتری «من هم»، برای تشویق زنان قربانی تجاوز به افشای متجاوز، تصمیم به شکایت از طارق رمضان گرفت.
زن ۴۰ سالهی دیگری نیز که به اسلام گرویده است، طارق رمضان را به تجاوز و آزار جنسی در سال ۲۰۰۹ متهم کرده است.
این دو زن، در دادگاه جزئیات تجاوز جنسی به خود از جانب این استاد مطالعات اسلامی را تشریح کردند و به قاضی گفتند که تجاوز رمضان به آنان، با اعمال خشونت همراه بوده است.
اتهامات دیگری، ازجمله اتهام آزار جنسی دختران نوجوان سوئیسی در دهههای ۸۰ و ۹۰ میلادی نیز به طارق رمضان وارد شده است که او تمامی آنها را تکذیب کرده و گفته مخالفانش، کارزاری برای بدنام کردن او به راه انداختهاند.
وکلای ایندا عیاری میگویند اطمینان دارند که درصورت وجود قربانیان دیگر در فرانسه یا در هرجای دیگر، عدالت درمورد آنها نیز اجرا خواهد شد.
طارق رمضان اخیراً در فرانسه مشغول به تحقیقات دانشگاهی بودهاست. دانشگاه آکسفورد که او پیشتر در آنجا استاد مطالعات اسلامی معاصر بوده است، در بیانیهای اعلام کرده که این پروفسور اسلامشناس، قبلاً در آن دانشگاه مشغول به کار بوده، ولی در چارچوب یک توافق، کرسی خود را بهطور موقت ترک کرده است.
اتهامات این اسلامشناس مشهور مسلمان، در شبکههای اجتماعی مجازی، بحثهای زیادی برانگیختهاست.