شما صفحه ای از سایت قدیمی ایران اینترنشنال را مشاهده می کنید که دیگر به روز نمی شود. برای مشاهده سایت جدید به iranintl.com مراجعه کنید.

هیلاری کلینتون: ترامپ بیش از اندازه به ایران سخت‌گیری می‌کند

 

هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه پیشین آمریکا در دولت باراک اوباما می‌گوید پرزیدنت ترامپ بیش از اندازه نسبت به ایران و کره شمالی سخت‌گیری می‌کند و این سیاست می‌تواند به اعتبار آمریکا در صحنه جهانی خدشه وارد کند.

خبرگزاری فاکس نیوز روز یکشنبه 23 مهرماه در این باره می‌نویسد: «هیلاری کلینتون می‌گوید مواضع سرسختانه دولت ترامپ در مورد ایران و کره شمالی می‌تواند به یک مسابقه تسلیحات هسته‌ای در شرق آسیا منتهی شود و اعتبار بین‌المللی آمریکا را زیر سئوال ببرد.»

کلینتون می‌گوید: «این موضوع نه‌تنها برای شرایط کنونی بد است، بلکه پیامی را به اطراف جهان می‌فرستد که حرف آمریکا اعتبار ندارد.

این رئیس‌جمهور مشخص، اعتبار و اعتماد به موقعیت ایالات متحده برای مذاکره در مورد امور بین‌المللی را خدشه‌دار می‌کند.»

به گفته فاکس نیوز، دونالد ترامپ در پاسخ به سخنان هیلاری کلینتون یکبار دیگر از وی به خاطر ' کمک کردن به دولت باراک اوباما در مقام وزیر خارجه برای مذاکره و رسیدن به یک توافق بسیار بد با ایران' انتقاد کرده است.

کلینتون همچنین موضع سرسختانه و 'جنگ‌طلبانه' دونالد ترامپ در مورد کره شمالی را مورد انتقاد قرار داده و گفته است: «دیپلماسی، جلوگیری از جنگ و خنثی کردن تهدیدات کاری سخت است و شما نمی‌توانید بر مبنای عقاید و ایدئولوژی شخصی خودتان به مخالفان خود بگویید ما دیگر با شما کاری نداریم.»

 

تازه چه خبر؟
گزارش‌های رسانه‌ای از مرگ شاهین ناصری، از شاهدان شکنجه نوید افکاری، در زندان تهران بزرگ خبر می‌دهند. منابع نزدیک به خانواده شاهین ناصری در گفت‌وگو با...More
طالبان اسامی شماری از افراد از جمله دو نفر از فرماندهان نظامی طالبان را که به سمت‌های مهم دولتی منصوب کرده است، اعلام کرد. به گفته ذبیح‌الله مجاهد،...More
حسن زرقانی دادستان مشهد از بازداشت شش متهم پرونده کودک‌ربایی در این شهر خبر داد و اعلام کرد که متهم اصلی پرونده هنوز دستگیر نشده وفراری است. زرقانی...More
پارلمان اروپا در قطعنامه‌ای اعلام کرد گروه شبه‌نظامی حزب‌الله لبنان که بارها وفاداری ایدئولوژیک قوی خود به جمهوری اسلامی را نشان داده، دولت لبنان را...More
ارتش سودان در بیانیه‌ای که از تلویزیون دولتی این کشور پخش شد، اعلام کرد تلاش برای کودتا را خنثی کرده و اوضاع تحت کنترل است. یک عضو شورای حکومتی سودان...More