رویترز: دو مقام آمریکا از حمله سایبری مخفیانه علیه ایران خبر دادند
دو مقام آمریکایی اعلام کردند که واشینگتن یک عملیات سایبری مخفیانه را علیه ایران، به دنبال حملات اخیر به تاسیسات نفتی عربستان سعودی، انجام داده است.
این دو مقام که نامشان فاش نشده، به خبرگزاری رویترز گفتند که این عملیات در اواخر ماه سپتامبر انجام شد و توانایی ایران در تبلیغات «پروپاگاندا» را هدف قرار داد.
یکی از این مقامها اضافه کرد که این حمله بر تجهیزات فیزیکی اثر گذاشته است، اما جزئیات بیشتری در این زمینه ارائه نداد.
رویترز نوشت این حمله نشاندهنده آن است که دولت دونالد ترامپ تلاش کرده با آنچه تجاوز ایران میخواند مقابله کند، بدون آن که این مقابله را به جنگی بزرگتر تبدیل سازد.
همچنین به نظر میرسد این حمله محدودتر از دیگر حملات از این نوع است که آمریکا در سال جاری علیه ایران، انجام داده است.
به گزارش رسانههای آمریکایی، حملات سایبری پیشین این کشور علیه ایران، پس از سرنگونی پهپاد آمریکایی در ماه ژوئن و همچنین حملات به چند نفتکش در خلیج فارس در ماه مه گذشته که سپاه پاسداران به انجام آن متهم شده، صورت گرفت.
آمریکا، عربستان سعودی، بریتانیا، فرانسه و آلمان ایران را به دست داشتن در حملات علیه تاسیسات نفتی آرامکو متهم کردهاند.
این در حالی است که شورشیان حوثی یمن که تحت حمایت ایران هستند، مسئولیت این حملات را بر عهده گرفتند. مقامهای جمهوری اسلامی هم دست داشتن در این حملهها را رد کردهاند.
پنتاگون اخیرا در واکنش رسمی به این حملات، از اعزام هزاران سرباز و تجهیزات نظامی دیگر به عربستان سعودی برای تقویت دفاع این کشور خبر داد. با این حال، تاکنون توضیحی درباره حملات سایبری علیه ایران ارائه نداده است.
الیسا اسمیت، سخنگوی پنتاگون، گفت: «از نظر خط مشی و برای امنیت عملیات، ما درباره عملیات سایبری، اطلاعاتی یا برنامهریزی حرفی نمیزنیم.»
رویترز اضافه کرد که تاثیر چنین حملهای، در صورت وقوع، میتواند ماهها طول بکشد، اما حملات سایبری به عنوان گزینهای کمتر تحریکآمیز در نظر گرفته میشود و به آستانه جنگ نمیرسد.