
آتشسوزی در هتلی در گرجستان دستکم ۱۱کشته برجای گذاشت
آتشسوزی در هتلی در بندر باتومی گرجستان، دستکم یازده کشته برجای گذاشت.
بندر باتومی در کرانهی دریای سیاه، از مقاصد گردشگری در کشور گرجستان بهشمار میآید و در ۳۶۰ کیلومتری تفلیس، پایتخت آن کشور، واقع شده است.
به گزارش خبرگزاری رویترز، گیورگی گاخاریا (Giorgi Gakharia)، وزیر کشور گرجستان اعلام کرده است که این آتشسوزی در بندر باتومی، یازده کشته و ۱۹ مجروح برجای گذاشته است.
این آتشسوزی در ساعات پایانی روز جمعه سوم آذرماه، از طبقهی اول هتل لئوگراند (Leogrand hotel) در باتومی آغاز شد و بهسرعت به نقاط دیگر ساختمان گسترش پیدا کرد.
خبرگزاری تاس روسیه، تعداد کشتههای شناساییشدهی این حادثه را ۱۲ نفر اعلام کرده و نوشته است که حدود ۱۰۰ نفر از میهمانان و کارکنان هتل، از ساختمان درحال سوختن، تخلیه شدهاند.
پیشاز این، قرار بود روز یکشنبه، ۵ آذرماه، در این هتل، مسابقهی انتخاب دختر شایستهی گرجستان، برگزار شود. بنابر اعلام مقامات مسؤول، شرکتکنندگان این رقابت که در همین هتل اقامت دارند، هیچیک در آتشسوزی آسیب ندیدهاند.