افزایش خودکشی در میان رنگین پوستان در امریکا
در دوران پندمی کرونا، غم واندوه، فشار مالی وانزوای اجتماعی، عوارض غیر قابل تحملی بر روان آمریکاییها وارد کرده است به طوری که بسیاری از آسیب شناسان هشدار دادهاند ویروس کرونا «طوفان کامل» را برای افزایش خودکشیها ایجاد کرده است.
اگرچه ۲۰۲۰ دومین سال متوالی است که کاهش میزان خودکشی در ایالات متحده را نشان میدهد اما تحقیقات نشان میدهد پدیده خودکشی در دوران پندمی کرونا و کاهش درآمدها و از دست دادن مشاغل، در میان طبقات کم درآمد، افزایش آمار خودکشی را سبب شده است.
مطالعات مقدماتی در ایالتهایی چون ایلینوی، مریلند و کنتیکت در مقایسه با سالهای گذشته، افزایش خودکشیها را در میان سیاه پوستان آمریکایی و دیگر افراد رنگین پوست نشان میدهد.
با این حال و با وجود این یافتههای محلی، هنوز دولت فدرال در مورد اعلام میزان و دلایل خودکشی در سطح ملی به یک جمع بندی قطعی نرسیده است.
آریل شفتال، بازپرس اصلی مرکز پیشگیری و تحقیقات خودکشی در بیمارستان کودکان در کلمبوس، اوهایو می گوید: «ما نمیتوانیم هیچ نتیجه گیری جسورانه ای ارائه دهیم تا زمانی که دادههای ملی بیشتری داشته باشیم، چرا که ممکن است تنها مناطق خاصی یا شهرهای خاصی این افزایش ها را تجربه کرده باشند.»
او می گوید: «نرخ خودکشی معمولا در زمان جنگ یا بلایای طبیعی کاهش می یابد، زمانی که مردم احساس می کنند برای بقا در برابر یک دشمن مشترک همدرد هستند. با اینحال طولانی شدن همین درد مشترک می تواند موجب خستگی و ناامیدی شود.»
دکتر کریستین موتیر، مدیر ارشد پزشکی بنیاد پیشگیری از خودکشی آمریکا میگوید: «در مرحله اولیه یک فاجعه طبیعی، حس همدردی اجتماعی وجود دارد، احساسی که همه ما در این کار با هم هستیم.»
او می گوید: یک مطالعه جدید جهانی در مورد روند خودکشی در میان ساکنان ۱۰ کشور و ۱۱ ایالت یا منطقه با درآمد بالاتر نشان داد که خودکشی در طول ماه های اولیه همه گیری کرونا کاهش یافته است.
در ایالات متحده، همه گیری عوارض کاملا نامتناسبی بر جوامع رنگین پوست داشته است.
اسپانیایی زبانان، سیاه پوستان و بومیان آمریکا و همچنین بومیان آلاسکا، بیشتر از آمریکایی های سفیدپوست به دلیل کرونا در بیمارستان بستری می شوند و از آن می میرند. دو نفر از هر پنج آمریکایی سیاه پوست واسپانیایی زبان در مقایسه با یک نفر از هر چهار بزرگسال سفیدپوست، یک دوست نزدیک یا عضو خانواده خود را بر اثر کرونا از دست دادهاند.
رنگین پوستان از نظر مالی آسیب دیدهاند، به خصوص افراد کم درآمدی که شغل خود را از دست داده اند آنهایی که مشاغل خود را حفظ کردند هم به صورت روزانه در معرض خطر ابتلا به ویروس قرار گرفته اند.
یک مطالعه جدید نشان داد که از هر ۱۲ بزرگسال یک نفر افکار خودکشی داشته است.آمریکاییهای اسپانیایی زبان به طور خاص گفته اند که تردید در مورد توانایی حفظ سقفی بر سر و غذای کافی برای خانواده روح آنها را فرسوده است.
دکتر برندی جکسون، روانپزشک و مدیر بخش سلامت رفتاردر دانشگاه هاوارد براون شیکاگو میگوید: «برخی از آمریکاییها برای اولین بار در دوران پاندمی در فقر فرو رفتند و حس هویت و مناعت طبعشان درهم شکست.»
دکتر جکسون می گوید گزارش های خبری در مورد قتل سیاه پوستان، ضربه روحی مضاعفی سیاه پوستان آمریکایی بود.
رادنی مور سینیور، از آناهایم، کالیفرنیا که پسر ۱۴ ساله اش رادنی جونیور را در ماه ژانویه بر اثر خودکشی از دست داد میگوید: پسرش هنگامی که مدرسه آنطور که اوايل سال جاری انتظار می رفت بازگشايی نشد، ناامید شد.
آقای مور از والدين خواست مراقب هرگونه تغيير در رفتار يا خلق و خوی فرزندان خود باشند که بتواند نشان دهنده ناامیدی در مورد آينده آنها باشد.
مقامهای بهداشت عمومی در شیکاگو جزو اولین کسانی بودند که متوجه شدند با اینکه تعداد کلی خودکشی ها در طول هشت ماه اول سال ۲۰۲۰ ثابت باقی مانده، تعداد خودکشی ها در میان ساکنان سیاه پوست افزایش یافته است.
مقامها به ویژه نگران افزایش خودکشی در میان جوانان سیاه پوست در رده سنی دهه ۲۰ هستند و با افزایش بودجه برای خطوط تلفن بحران و ارائه بیشتر خدمات بهداشت روانی به این تغییرات پاسخ دادند.
مقامات بهداشت ایالت اوهایو در ماه ژانویه از روندی صعودی مشابه خبر دادند: در حالیکه به طور کلی میزان خودکشی ها در این ایالت ۶٫۸ درصد کاهش یافته است، اما این میزان در میان ساکنان سیاه پوست ۲۷٫۷ درصد و در میان افراد اسپانیایی زبان ۶ درصد افزایش یافته بود.
متیو ریچاردز، معاون کمیسر بهداشت رفتار در بخش بهداشت عمومی شیکاگو میگوید: هنگامی که ما در مورد کرونا و مقدار ضربه، غم و اندوه و استرس در سطح جامعه صحبت میکنیم نباید آن را دست کم بگیریم .
روند مشابهی هم در مریلند وجود دارد، جایی که محققان مرگ و میر ناشی از خودکشی را از اعلام وضعیت اضطراری مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند و سپس آن را با آمار همان دوره در طول سال های گذشته مقایسه کردند.
در این تحقیق مشخص شد که خودکشی ها در میان آمریکایی های سفیدپوست ۵۰ درصد کاهش یافته در میان ساکنان سیاه پوست این ایالت دو برابر شده است.
دکتر پل نستادت، استادیار روانپزشکی و علوم رفتاری جانز هاپکینز که نویسنده ارشد این مطالعه بود و در ماه دسامبر در مجله روانپزشکی جاما، منتشر شد، میگوید: «واضح است که همه گیری بیش از سفیدپوستان به آمریکایی های آفریقایی تبار ضربه زده است.»
او افزود: همهگیری کرونا ممکن است طوفان کاملی بوده باشد اما همه ما در آن طوفان در قایق های بسیار متفاوتی بودهایم.
در کنتیکت نیز، دانشمندان دانشگاه ییل در دوره اقدامات سختگیرانه در آن ایالت متوجه تغییرات نگران کنندهای شدند. خودکشی در میان ساکنان سفیدپوستان کاهش یافته بود اما در میان جمعیت غیرسفید افزایش یافته بود.
از ۷۴ نفر از ساکنان کنتیکت که در طول دوره سخت گیری های ایالتی جان خود را بر اثر خودکشی از دست دادند، ۲۳ درصد غیر سفید پوست شناخته شدند که افزایشی نزدیک به دو برابر را نشان می داد.
دکتر توماس او میچل، روانپزشک و یکی از نویسندگان این مقاله که در ماه دسامبر در مجله تحقیقات روانپزشکی منتشر شد، می گوید: «یافته ها عمیقا ناراحت کننده بود و مشخص شد که فشار مالی نقش بنیادین در این افزایش داشته است.»
او می گوید: مردم در گروه های کم درآمد رنگین پوست در حال سر و کله زدن با چالش های اقتصادی منحصر به فردی هستند. بحران مالی از دست دادن یک کار در طول همه گیری ممکن است حتی شدیدتر توسط این جوامع احساس شود.