شما صفحه ای از سایت قدیمی ایران اینترنشنال را مشاهده می کنید که دیگر به روز نمی شود. برای مشاهده سایت جدید به iranintl.com مراجعه کنید.

انفجاری شدید بندر نینگبو در شرق چین را لرزاند

 

به گزارش رسانه‌های دولتی چین، یک انفجار قدرتمند، صبح روز یک‌شنبه، در بندر نینگبو، واقع‌در استان شرقی چجیانگ چین، دو کشته و تعداد زیادی مجروح برجای گذاشت و موجب فروریختن ساختمان‌ها شد.

پلیس چین اعلام کرده است که علت این حادثه، همچنان در دست بررسی است.

به گزارش خبرگزاری دولتی چین، شینهوا، این انفجار، حدود ساعت ۹ صبح به وقت محلی، در کارخانه‌ای در منطقه‌ی جیانگبی (Jiangbei) بندر نینگبو (Ningbo)، شهری ساحلی واقع‌در ۱۰۰کیلومتری جنوب شانگهای، روی داده است.

تلویزیون مرکزی چین (CCTV)، در گزارشی جداگانه، بدون اشاره به رخ دادن انفجار در کارخانه، اعلام کرده قدرت انفجار، به‌حدی بوده است که باعث شکستن شیشه‌ها و ایجاد حفره‌هایی در دیوارهای ساختمان‌ها، تا فاصله‌ی یک کیلومتری شده است. در تصاویر پخش‌شده از این تلویزیون، تعدادی ماشین‌های له‌شده و دیوارهای فروریخته‌ی ساختمان‌های کوتاه به چشم می‌خورد.

تلویزیون دولتی اعلام کرده است که این انفجار، ناشی‌از نشت گاز نبوده؛ اما توضیح بیشتری در این مورد، نداده است.

مقامات بیمارستانی بندر نینگبو، گفته‌اند که دست‌کم ۳۰ نفر در پی این انفجار، به بیمارستان منتقل شده‌اند.

براساس گزارش سی‌سی‌تی‌وی، در اثر این انفجار، دو نفر کشته شده‌اند و دو نفر از مجروح‌ها نیز در وضعیت وخیمی قرار دارند.   

به گزارش روزنامه‌ی محلی چجیانگ، در محله‌ی مسکونی مجاور محل انفجار که پیش از این تخلیه شده بود، چندین ساختمان فروریخته است. پلیس محلی در گفت‌وگو با خبرگزاری رویترز اعلام کرده که از پیش، برای تخریب آن منطقه، برنامه‌ریزی شده بود.

براساس بیانیه‌ی پلیس، عملیات امداد و تحقیقات درمورد علت حادثه، همچنان در جریان است.

هرچند که دولت متعهد شده است تا بررسی‌های ایمنی را برای جلوگیری از حوادث این‌چنینی بهبود بخشد، اما همچنان به دلیل اجرانشدن درست قوانین ایمنی، انفجار و اتفاقاتی از این دست، در چین مکرراً رخ می‌دهد.  

نینگبو بندری است که محل فعالیت صنایع خودروسازی است و به بسیاری از خطوط کشتی‌رانی بین‌المللی نیز خدمات ارائه می‌دهد.

 

تازه چه خبر؟
سازمان حقوق بشر ایران به نقل از منابع آگاه از «مرگ مشکوک» شاهین ناصری، از شاهدان شکنجه نوید افکاری، در سلول انفرادی زندان تهران بزرگ خبر داد. برادر...More
طالبان اسامی شماری از افراد از جمله دو نفر از فرماندهان نظامی طالبان را که به سمت‌های مهم دولتی منصوب کرده است، اعلام کرد. به گفته ذبیح‌الله مجاهد،...More
حسن زرقانی دادستان مشهد از بازداشت شش متهم پرونده کودک‌ربایی در این شهر خبر داد و اعلام کرد که متهم اصلی پرونده هنوز دستگیر نشده وفراری است. زرقانی...More
پارلمان اروپا در قطعنامه‌ای اعلام کرد گروه شبه‌نظامی حزب‌الله لبنان که بارها وفاداری ایدئولوژیک قوی خود به جمهوری اسلامی را نشان داده، دولت لبنان را...More
ارتش سودان در بیانیه‌ای که از تلویزیون دولتی این کشور پخش شد، اعلام کرد تلاش برای کودتا را خنثی کرده و اوضاع تحت کنترل است. یک عضو شورای حکومتی سودان...More