
فیل نویل، رسما سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان انگلیس شد
اتحادیه فوتبال انگلیس از انتخاب «فیل نویل» به عنوان سرمربی جدید تیم ملی بانوان این کشور خبرداد.
وبسایت رسمی اتحادیه فوتبال انگلیس، سه شنبه شب، سوم بهمن در خبری اعلام کرد که سران این اتحادیه با فیل نویل برای قبول هدایت تیم ملی بانوان این کشور به توافق رسیده و به این ترتیب، بازیکن سابق تیم منچستریونایتد و تیم ملی انگلیس به مدت سه سال به عنوان سرمربی این تیم انتخاب شد.
براساس اعلام اتحادیه فوتبال انگلیس، نویل 40 ساله جانشین مارک سمپسون شد که چند ماه قبل به علت مسائل اخلاقی و داشتن پرونده دراین باره از سمتش برکنار شد.
فیل نویل که سابقه بازی در تیم های منچستریونایتد و اورتون را در کارنامه دارد در سال 2013 از دنیای فوتبال خداحافظی کرد و بعد از آن، دستیار دیوید مویس در یونایتد شد و در سال 2015 هم در زمان سرمربیگری برادرش گری نویل در تیم والنسیای اسپانیا بهعنوان کمک مربی دراین تیم حضور داشت، اما پس از برکناری گری نویل از هدایت والنسیا، فیل نیز دیگر در کار مربیگری حضور نداشت و از آن زمان تاکنون به عنوان کارشناس فوتبال در شبکه های تلویزیونی انگلیس فعالیت میکند.