شما صفحه ای از سایت قدیمی ایران اینترنشنال را مشاهده می کنید که دیگر به روز نمی شود. برای مشاهده سایت جدید به iranintl.com مراجعه کنید.
دو خبر امیدبخش برای غلبه بر کرونا؛

نتایج تحقیق دانشگاه آکسفورد: دگزامتازون می‌تواند جان مبتلایان کرونا را نجات دهد

نتایج آزمایش یک تیم دانشگاه آکسفورد بر روی بیماران در بریتانیا نشان می‌دهد دگزامتازون می‌تواند کمک کند جان مبتلایان به ویروس کرونا نجات پیدا کند.

بر اساس نتایج این تحقیق،‌ دگزامتازون خطر مرگ را برای بیماران تحت درمان با ونتیلاتور به یک‌سوم کاهش می‌دهد. همچنین،‌ برای کسانی که دستگاه اکسیژن استفاده می‌کنند، مرگ و میر را به یک پنجم کاهش می‌دهد.

این دارو بخشی از بزرگترین آزمایش در جهان است که درمان‌های موجود را تحت بررسی قرار می‌دهد.

محققان تخمین می‌زنند اگر این دارو از زمان آغاز همه‌گیری بیماری در بریتانیا در دسترس بود، می‌توانست جان پنج‌هزار نفر را نجات دهد. 

این یافته‌ها مروبط به آزمایشی به سرپرستی تیمی از دانشگاه آکسفورد بوده که طی آن حدود دو هزار بیمار بیمارستانی با دریافت این دارو با بیش از چهار هزار بیماری که داروی دگزامتازون را دریافت نکردند، مقایسه شدند.

از آن‌جا که این دارو ارزان‌قیمت است، می‌تواند در کشورهای فقیر که با شماربالایی از بیماران کرونا مواجه‌اند مزایای زیادی داشته باشد.

این دارو از دسته کورتیکو استروئیدها است که در حال حاضر برای کاهش التهاب در طیف وسیعی از شرایط دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

آسترازنکا تولید واکسن کرونا را آغاز کرد

در تحول امید‌بخش دیگری برای غلبه بر بیماری کرونا، شرکت داروسازی آسترازنکا اعلام کرد به موازات انجام مراحل آزمایش بالینی واکسن کرونا، تولید آن را آغاز کرده است.پاسکال سوریوت، مدیر عامل شرکت بریتانیایی-سوئدی آسترازنکا، روز سه‌شنبه ۲۷ خردادماه اعلام کرد این شرکت داروسازی مرحله سوم آزمایش بالینی این واکسن دارویی روی انسان را در بریتانیا آغاز کرده است. او اشاره کرد مرحله نخست آزمایش این واکسن به زودی به اتمام خواهد رسید. 

به گفته سوریوت،‌ این واکسن احتمالا «محافظت یک‌ساله» در برابر ویروس کرونا ایجاد خواهد کرد. واکسن مورد نظر شرکت آسترازنکا از سوی دانشگاه آکسفورد بریتانیا در حال مطالعه و تولید است.

مدیرعامل آسترازنکا در ادامه اضافه کرد: «اگر همه چیز خوب پیش رود، ما نتایج آزمایش‌های بالینی را در ماه میلادی اوت یا سپتامبر خواهیم داشت.»

سوریوت گفت هم‌زمان با این آزمایش، شرکت آسترازنکا در حال تولید این واکسن است. او گفت: «اگر همه چیز خوب پیش رود، آماده خواهیم بود که از ماه میلادی اکتبر آن را تحویل دهیم.»

این شرکت داروسازی روز شنبه اعلام کرده بود که با فرانسه،‌ آلمان، ایتالیا و هلند قراردادهایی را برای تامین واکسن بالقوه تا ۴۰۰ میلیون دوز برای اتحادیه اروپا امضا کرده است.

شرکت آسترازنکا با بریتانیا و آمریکا نیز در همین زمینه قرارداد بسته است.

پیشتر آدریان هیل، رییس موسسه جنر دانشگاه آکسفورد،‌ روز ۱۸ خردادماه اعلام کرده بود محققان ۸۰ درصد اطمینان دارند که واکسن کووید-۱۹ که روی آن کار می‌کنند، موفق خواهد بود.

این واکسن در صورت موفقیت به صورت استنشاقی عرضه خواهد شد.

تازه چه خبر؟
سازمان حقوق بشر ایران به نقل از منابع آگاه از «مرگ مشکوک» شاهین ناصری، از شاهدان شکنجه نوید افکاری، در سلول انفرادی زندان تهران بزرگ خبر داد. برادر...More
طالبان اسامی شماری از افراد از جمله دو نفر از فرماندهان نظامی طالبان را که به سمت‌های مهم دولتی منصوب کرده است، اعلام کرد. به گفته ذبیح‌الله مجاهد،...More
حسن زرقانی دادستان مشهد از بازداشت شش متهم پرونده کودک‌ربایی در این شهر خبر داد و اعلام کرد که متهم اصلی پرونده هنوز دستگیر نشده وفراری است. زرقانی...More
پارلمان اروپا در قطعنامه‌ای اعلام کرد گروه شبه‌نظامی حزب‌الله لبنان که بارها وفاداری ایدئولوژیک قوی خود به جمهوری اسلامی را نشان داده، دولت لبنان را...More
ارتش سودان در بیانیه‌ای که از تلویزیون دولتی این کشور پخش شد، اعلام کرد تلاش برای کودتا را خنثی کرده و اوضاع تحت کنترل است. یک عضو شورای حکومتی سودان...More