دستکم هشت کشته در حملات موشکی کابل؛ اصابت یک موشک به سفارت ایران
دستکم هشت نفر در یک رشته حملات موشکی در مرکز کابل، پایتخت افغانستان و در نزدیکی منطقه سبز این شهر که سفارتها و شرکتهای بینالمللی را در خود جای داده، کشته شدند.
طارق آرین، سخنگوی وزارت کشور افغانستان، روز شنبه در حساب توییتر خود اعلام کرد که حوالی ساعت هشت و ۴۵ دقیقه، «تروریستها» ۲۳ راکت به سوی شهر کابل پرتاب کردند.
او درباره تلفات انسانی این حملات ادامه داد: «براساس اطلاعات اولیه، هشت نفر کشته و ۳۱ نفر دیگر زخمی شدند.»
همچنین فردوس فرامرز، سخنگوی پلیس پایتخت، این آمار تلفات را تایید کرده است. با این حال ممکن است که تعداد تلفات این حمله باز هم افزایش یابد.
همزمان سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل از اصابت یکی از این موشکها به ساختمان این سفارت خبر داد.
سفارت ایران در حساب توییتری خود نوشت: «یکی از موشکهای شلیک شده صبح امروز در محوطه سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل فرود آمده و ترکشهای متعددی به ساختمان اصلی، شیشهها، تاسیسات و تجهیزات سفارت اصابت نمود.»
سفارت ایران در کابل ادامه داد که این حادثه تلفاتی نداشته و تمام پرسنل سفارت در سلامت کامل بهسر میبرند.
این سفارت همچنین تصاویری از ترکشها و محل اصابت موشک را منتشر کرده است.
مسئول مطبوعاتی سفارت جمهوری اسلامی ایران در کابل نیز روز شنبه به ایرنا گفت اصابت این موشک به این سفارت «باعث تخریب باغچه، قطع درختان و موج انفجار آن باعث شکستن شیشههای برخی از دفاتر سفارت گردیده و همچنین به سیمهای اینترنت و تلفنهای داخلی نیز تا حدودی آسیب رسانده اما آنها را قطع نکرد».
همچنین براساس تصاویر منتشر شده در رسانههای اجتماعی، پرتاب این موشکها خساراتی را در دیوار یک مجتمع بیمارستانی بهجا گذاشته است.
هنوز هیچ فرد یا گروهی مسئولیت این حملات را بر عهده نگرفته، اما مقامهای دولتی طالبان را به دست داشتن در این حمله متهم کردهاند.
این در حالی است که ذبیحالله مجاهد، سخنگوی طالبان، اعلام کرد که این حملات «هیچ ربطی» به این گروه ندارد.
کاردار آمریکا در کابل این حمله را در حساب توییتری خود محکوم کرده است.
این حملات در حالی صورت گرفته که قرار است مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا روز شنبه در دوحه، پایتخت قطر با نمایندگان طالبان و دولت افغانستان دیدار و درباره روند صلح این کشور گفتوگو کند.
بهتازگی دونالد ترامپ، رییسجمهوری آمریکا تصمیم گرفته که از تعداد سربازان آمریکایی حاضر در افغانستان بکاهد.