شما صفحه ای از سایت قدیمی ایران اینترنشنال را مشاهده می کنید که دیگر به روز نمی شود. برای مشاهده سایت جدید به iranintl.com مراجعه کنید.

عربستان از کشته شدن سه نفر از مخالفان تحت تعقیب خبر داد

 

وزارت کشور عربستان، روز جمعه سی تیرماه، اعلام کرد که نیروهای امنیتی سه نفر از مخالفان تحت تعقیب این کشور را در شهرک سیهات در استان القطیف،کشته‌اند.

به گزارش سایت تلویزیون العربیه، به نقل از وزارت کشور عربستان، نام این سه نفر، جعفر آل‌مبیرک (سعودی)،  صادق آل‌درویش(سعودی)، و حسن ابو‌عبدالله(بحرینی) ذکر شده است.

وزارت کشور عربستان گفته که این افراد در فعالیت‌های «تروریستی» از جمله هدف قرار داد نیروهای امنیتی، مراکز نظامی و سرقت مسلحانه، شرکت داشته‌اند.

بر اساس این گزارش، این افراد، هنگام رویارویی با افراد امنیتی، از یک خودروی مسروقه استفاده می‌کردند. در این خودرو، مقادیری سلاح کشف و ضبط شده است.

وزارت کشور عربستان می‌گوید که از مارس گذشته تاکنون، بیش از ۲۲ عملیات «تروریستی» از سوی مخالفان دولت در استان القطیف اتفاق افتاد. در این حوادث، شماری از نیروهای امنیتی عربستان، کشته شدند.

 

تازه چه خبر؟
گزارش‌های رسانه‌ای از مرگ شاهین ناصری، از شاهدان شکنجه نوید افکاری، در زندان تهران بزرگ خبر می‌دهند. منابع نزدیک به خانواده شاهین ناصری در گفت‌وگو با...More
طالبان اسامی شماری از افراد از جمله دو نفر از فرماندهان نظامی طالبان را که به سمت‌های مهم دولتی منصوب کرده است، اعلام کرد. به گفته ذبیح‌الله مجاهد،...More
حسن زرقانی دادستان مشهد از بازداشت شش متهم پرونده کودک‌ربایی در این شهر خبر داد و اعلام کرد که متهم اصلی پرونده هنوز دستگیر نشده وفراری است. زرقانی...More
پارلمان اروپا در قطعنامه‌ای اعلام کرد گروه شبه‌نظامی حزب‌الله لبنان که بارها وفاداری ایدئولوژیک قوی خود به جمهوری اسلامی را نشان داده، دولت لبنان را...More
ارتش سودان در بیانیه‌ای که از تلویزیون دولتی این کشور پخش شد، اعلام کرد تلاش برای کودتا را خنثی کرده و اوضاع تحت کنترل است. یک عضو شورای حکومتی سودان...More