مدیران عاشق خدمت لطفا استعفا دهید
نُه سال از برگزاری انتخابات سال ۸۸ میگذرد و هنوز جمهوری اسلامی در تکاپوی توجیه نتیجه آراست. انتخاباتی که با اعتراضات گسترده مردمی به تقلب، بزرگترین بحران تاریخ نظام اسلامی را پدید آورد و عاقبت با سرکوب گسترده، فروکش کرد.
نهم دیماه همان روزی است که سپاه و نیروهای حامی حاکمیت توانستند هوادارانشان را در تهران بسیج کنند و جنبش سبز را از خیابان به خانه بفرستند. حالا هر سال در رسانههای حکومتی، شاهد بزرگداشت این روزیم. امسال با انتشار حرفهای منتشرنشده رهبر جمهوری اسلامی ایران در آن سال غوغا و اینکه با میرحسن موسوی از در آشتی درآمده و این موسوی بوده که تهمت تقلب به نظام زده است، انتظار میرفت حمله سهمگینی علیه اصلاحطلبان شکل بگیرد، اما چنین نشد.
روزنامههای اصولگرا امروز سعی بسیار کردند تا آنچه حماسه نهم دی مینامند را زنده نگاه دارند. کیهان تیتر زده: «۹ دی، روزی که مردم چشم فتنه آمریکایی-اسرائیلی را کور کردند» و روزنامه جوان هم از «بازی منافقانه خاتمی و رفقا در انتخابات سال ۸۸» رونمایی کرده است. اما درست همین امروز، حرفهای سیدحسن خمینی، نوه بنیانگذار نظام اسلامی، تیتر اول بیشتر روزنامه بود که صریحا گفته است تضمینی وجود ندارد که جمهوری اسلامی پابرجا بماند. حرفهای سیدحسن خمینی و اینکه «تضمینی نیست که ما بمانیم»، با استقبال گرم روزنامههای اصلاحطلب و مستقل مواجه شده است. روزنامه آرمان از این گفتهها بهعنوان یک زنگ خطر یاد کرده است و صفحه اول روزنامه اعتماد هم عکس بزرگی از نوه آیتالله خمینی است.
ماجرای کشتهشدن دانشجویان دانشگاه آزاد و اعتراضات دانشجویی هم ابعاد تازهای پیدا کرده است و در کنار آن هشدار سقوط نظام که سیدحسن خمینی داده، عکسهای تجمع دانشجویان که خواستار برکناری اکبر ولایتی، رییس هیاتامنای دانشگاه شدهاند، معنای تازهای پیدا میکند.
روزنامهها گزارش مفصلی منتشر کردهاند از تجمع اعتراضی و درخواستهای دانشجویان که در صدرش استعفای مسئولان دانشگاه آزاد است. روزنامه قانون در صفحه اول، دختر دانشجویی که عکس دوست قربانیاش را در دست دارد و فریاد میزند را بهتصویر کشیده و تیتز زده است: «فغان از بیکفایتی». روزنامه صدای اصلاحات هم علیاکبر ولایتی را هدف قرار داده و با اشاره به اینکه ولایتی که معتمد رهبری است، دهها شغل دارد، او را ابوالمناصب نامیده و خواستار برکناریاش شده است.
راست گفتهاند که این جهان کوه است و فعل ما صدا؛ اگر باور ندارید، حال و روز سردار محسن رضایی، فرمانده سپاه در دوران جنگ را ببینید. یک توئیت از رضایی و اینکه عملیات کربلای چهار -که بسیاری از سربازان ایرانی را قربانی کرد- ایذایی بوده، کافی بود تا موجی از اعتراض بر خیزد و محسن رضایی به بیکفایتی در فرماندهی متهم شود. حالا روزنامهها پر است از مطالبی در واکاوی تاریخ جنگ. روزنامه سازندگی پروندهای منتشر کرده است با عنوان «فرمانده عملیات فریب» که شاید طعنهای است به رضایی. روزنامه دولتی ایران هم مجموعه مقالاتی منتشر کرده و نامش را گذاشته است «اسرار عملیات کربلای چهار».
امروز خواندنیها زیاد است و برویم سروقت روزنامهخوانی.