کشف بخشی از مغز انسان که طول عمر را تعیین میکند
دانشمندان بخشی از مغز انسان را که کشف کردهاند که تعیینکنندهی طول عمر است.
به گزارش امروز(پنجشنبه پنجم مرداد) بخش علمی روزنامهی ایندیپندنت، کارکرد این بخش از مغز انسان که بهاندازهی یک «نخود» است، میتواند رمزگشای چگونگی افزودن به طول عمر بشر باشد.
در این گزارش آمده است: «پژوهشگران کالج پزشکی آلبرت اینشتین در نیویورک میگویند کشف این نقطهی کوچک در مغز انسان، میتواند علم پزشکی را قادر سازد تا طول عمر را در اجزای بدن انسان افزایش و یا حتی برعکس، متوقف کند.
به گفتهی این دانشمندان، تقویت و بازسازی سلولهای بنیادین کهنهشده که انسان را پیر میکنند، میتواند بدن را همچنان جوان و شاداب نگه دارد.
دونگشنگ کای(Dongsheng Cai) از کالج پزشکی نیویورک که مسؤول این پروژهی تحقیقاتی بوده است، میگوید تیم پزشکی او موفق شده است این نقطه را در مغز موشها پیدا و مشخص کند.
او میگوید:«تحقیقات ما نشان میدهد که سلولهای بنیادی هیپوتالاموس در مغز، بهطور طبیعی در اثر گذشت عمر و زمان فرسوده میشوند و در سنین بالا، این فرسودگی سرعت پیدا میکند. اما ما متوجه شدهایم که این روند پیری، غیرقابل کنترل و بازگشت به عقب نیست».
به نوشتهی ایندیپندنت، دانشمندان معتقدند که احتمالاً مغز انسان نیز با بازسازی سلولهای بنیادین، درست مانند موش واکنش نشان خواهد داد.