ادامه بحران آلودگی هوا در ایران؛ هزاران نفر راهی مراکز درمانی شدند
در حالی که کیفیت هوای تهران و برخی دیگر از شهرهای ایران در شرایط ناسالم برای گروههای حساس قرار دارد، پیرحسین کولیوند، رییس سازمان اورژانس ایران از مراجعه نزدیک به ۱۳ هزار نفر به مراکز درمانی بر اثر غلظت آلایندگیهای هوا خبر داد.
پیرحسین کولیوند، روز شنبه ۹ آذر، به خبرگزاری فارس گفت که از روز ۳ تا ۸ آذر «با توجه به بالا رفتن غلظت آلایندگیهای هوا، ۱۲ هزار و ۸۳۸ نفر به مراکز پیشبیمارستانی و بیمارستانی مراجعه کردهاند که از این تعداد پنج هزار و ۱۰۰ نفر بیماران مبتلا به مشکلات تنفسی و هفت هزار و ۷۳۰ نفر بیماران مبتلا به مشکلات قلبی بودهاند.»
او ادامه داد: «استان اصفهان، البرز و تهران به ترتیب بیشترین آمار مراجعهکنندگان به مراکز درمانی را به خود اختصاص دادهاند.»
رییس سازمان اورژانس کشور گفت که با توجه به آلوده شدن هوا طی روزهای گذشته، تمام پایگاههای اورژانس در مناطق ۲۲ گانه تهران و همچنین در سایر نقاط کشور نیز در حال آمادهباش هستند.
در حالی که کیفیت هوای ناسالم برای گروههای حساس از شاخص ۱۰۱ تا ۱۵۰ تعریف می شود، ایسنا روز شنبه نوشت که این شاخص در تهران طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۴۳ و برای گروههای حساس ناسالم بود و هماکنون نیز این شاخص ۱۴۸ است.
مهدکودکها، پیشدبستانیها و مدارس استان تهران به جز دماوند، پردیس، رودهن و فیروزکوه و همچنین دانشگاهها و موسسات آموزش عالی شهر تهران در روز شنبه تعطیل اعلام شدهاند.
در کرج نیز مدیرکل حفاظت محیط زیست البرز گفت که طبق پیشبینی هواشناسی، آلودگی هوای این استان تا روز یکشنبه ۱۰ آذرماه ادامه خواهد داشت.
او با اشاره به «کوتاهی برخی دستگاهها در انجام وظایف خود برای کاهش آلودگی هوا» ادامه داد: «مدعیالعموم میتواند به موضوع آلودگی هوا ورود کند.»
همچنین محمدرضا قاضی، رییس اداره پیشبینی هواشناسی استان قم از پایداری هوا و ادامه وضعیت آلودگی در شهر قم تا پایان روز دوشنبه، ۱۱ آذر ماه خبر داد.
در حالی که آلودگی هوا در دیگر استانهای ایران نیز وجود دارد، صادق ضیاییان، مدیرکل پیشبینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی گفت وضعیت آلودگی هوا در ۴۸ ساعت آینده در شهرهای صنعتی و پرجمعیت ادامه خواهد داشت.