حال عمومی میرحسین موسوی مساعد نیست
وبسایت کلمه، سایت نزدیک به میرحسین موسوی، به نقل از دختران او گزارش داده که حال عمومی میرحسین موسوی، نامزد معترض به نتیجه انتخابات ریاستجمهوری ۸۸ نامساعد است.
براساس این گزارش کوکب، زهرا و نرگس موسوی، دختران میرحسین موسوی، در ملاقات سهشنبه، سوم مرداد، خود با پدرشان متوجه شدهاند پدرشان از نوسان شدید فشارخون و سرگیجه شدید رنج میبرد. همچنین مشکل کلیه پدرشان طولانی و مزمن شده است که نگرانکننده و نیازمند بررسی عمیقتر است.
به گزارش وبسایت کلمه، «میرحسین موسوی در ملاقاتهای دو ساعت در هفتهای با دختران خود ترجیح میدهد که از مشکلات جسمی سخنی گفته نشود و ملاحظه روحیه فرزندان را میکند اما زهرا رهنورد، همسر موسوی، دیشب، سوم مرداد، تأکید کرده است که حال آقای موسوی در هفتههای اخیر بخصوص هفته جاری اصلاً مساعد نبوده است بهگونهای که هنگام راه رفتن باید مدام کنار ایشان حضورداشته باشد که سرگیجه و نوسانات و افت شدید فشارخون موجب حادثه و مشکل جدید نشود.»
میرحسین موسوی در پاسخ به گلایه دختران از سکوت پدر درباره سلامتیاش گفته است این واقعیت را باید پذیرفت که ما در زندان هستیم.
طبق خبر رسیده، پزشکان مسئول در جریان ناراحتی جسمی میرحسین موسوی، از ماهها پیش قرارگرفتهاند، اما پیگیری و پاسخ مشخصی بابت مسائل ایشان نداشتهاند.
این وبسایت همچنین خبرداده که هفته گذشته، که آقای موسوی برای معاینه چشم به مرکز چشمپزشکی منتقل شده است این مشکلات به پزشکان گفتهشده اما جز معاینات روتین و قول پیگیری هنوز اقدامی صورت نگرفته است.
در همین حال پزشکان معتمد در مشورت با فرزندان با توجه به گزارش ملاقات دیشب وضعیت سلامتی میرحسین را نگرانکننده تشخیص داده و بر ضرورت بررسی دقیق، همهجانبه و کامل تحت نظر پزشک تأکید کردهاند.
علاوه بر میرحسینموسوی، مهدی کروبی نیز روزگذشته بدلیل عارضه قلبی به بیمارستان منتقل شد. محمدتقی کروبی، فرزند مهدی کروبی، روز دوشنبه، دوم مرداد، از بستری شدن پدرش به دلیل عارضه قلبی در بیمارستان خبر داد و در مصاحبه با ایران اینترنشنال گفت که شرایط حصر و شرایط نامناسب نگهداری، وضعیت سلامتی پدرش را تحت تأثیر قرار داده است.
حسین کروبی، دیگر فرزند مهدی کروبی نیز گفت: «در حال حاضر به تشخیص پزشکان دستگاه هارتر به ایشان وصل است و بعد از سه روز ثبت ضربان قلب تشخیص میدهند قلب ایشان را عمل کنند و باتری بگذارند یا با دارو این مساله حل شود.»
مسئولیت مراقبت از مهدی کروبی از اواخر سال ۱۳۸۹ و به دنبال حصر خانگی او با وزارت اطلاعات است. اسفند ماه سال گذشته، فاطمه کروبی، همسر مهدی کروبی، در نامهای سرگشاده، هشدار داد: مسئولیت سلامت و جان همسرم بر عهده نظام است.
علی مطهری روزگذشته نسبت به انتشار خبر بیماری مهدی کروبی واکنش نشان داد و ابراز امیدواری کرد که شرایط جدید فرصت خوبی است تا به حصر پایان داده شود. او در توییتر خود نوشت: «عارضه قلبی جناب آقای کروبی و انتقال ایشان به بیمارستان فرصت خوبی است که با تدبیر به داستان غم انگیز حصر خانگی وی خاتمه داده شود.»
پیش از این نیز علی مطهری، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، نسبت به غیرقانونی بودن حصر میرحسین موسوی، مهدی کروبی و زهرا رهنورد اعتراض کرده و خواستار برگزاری دادگاه علنی برای آنها شده بود.
مهدی کروبی به همراه میرحسین موسوی و زهرا رهنورد، از رهبران معترض به نتایج انتخابات ۸۸، از بهمن ماه ۸۹ بدون تشکیل دادگاه و حکم قضائی در حصر خانگی هستند. در این سالها بسیاری از چهرههای سیاسی و مدنی خواستار توقف حصر از این افراد شده اند. رفع حصر همچنین بهعنوان یکی از مطالبههای اصلی بخشی از رأیدهندگان به حسن روحانی در دو انتخابات ۹۲ و ۹۶ بود. با این حال مقامهای قوه قضاییه که بارها تاکید کردهاند تصمیم به حصر رهبران معترضان به نتیجه انتخابات ۸۸، مصوبه شورایعالی امنیت ملی است، از رفع حصر خودداری کردهاند. حسن روحانی بهعنوان رئیس شورای امنیت ملی صدور چنین مصوبهای را رد میکند و علیرغم وعده برای رفع حصر تاکنون اقدامی در این زمینه انجام نداده است.