شما صفحه ای از سایت قدیمی ایران اینترنشنال را مشاهده می کنید که دیگر به روز نمی شود. برای مشاهده سایت جدید به iranintl.com مراجعه کنید.

خودکشی یک جانباز و کودک کار در کرمانشاه؛‌ هشدار کارشناسان درباره تشدید خشونت در جامعه

اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران کرمانشاه از اقدام به خودسوزی یک جانباز در نزدیکی ساختمان این اداره خبر داد؛ هم‌زمان جمعیت دانشجویی «امام علی» نیز  گزارش داد یک کودک کار ۱۱ ساله در اثر خودکشی در این شهر جانش را از دست داده است.

هادی عسگری،‌ مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کرمانشاه،‌ روز دوشنبه ۱۹ خردادماه گفت: «جانبازی ۱۵ درصد در خیابان نزدیک به اداره کل بنیاد شهید کرمانشاه اقدام به خودسوزی کرد.»

به گفته او،‌ این جانباز برای «دریافت تسهیلات» به این اداره مراجعه کرده بود.

عسگری از موافقت بنیاد شهید با درخواست وام این فرد خبر داد و او را به داشتن «اختلافات خانوادگی» متهم کرد.  

این مقام دولت از انتقال این جانباز به مرکز درمانی برای مداوا خبر داد.

انتشار خبر این خودکشی در حالی است که کارشناسان طی هفته‌های اخیر درباره افزایش میزان خودکشی و خشونت در جامعه هشدار داده‌اند. 

خالد توکلی،‌ جامعه‌شناس،‌ در گفت‌وگویی با خبرگزاری ایلنا ضمن ابراز نگرانی از رشد خودکشی‌ها میزان آن را از آمار رسمی بالاتر دانست. 

او در این زمینه گفت: «خشونت‌ورزی در جامعه گسترش پیدا کرده و وقتی که همه موانع مقاومت کنند و فرض بر این‌که نتواند این موانع را از سر راه خود بردارد، این خشونت کم‌کم متوجه خودش می‌شود و علیه خودش خشونت را به کار می‌برد.»

پیش از این نیز در اسفندماه آمار اختلالات روان‌شناسی در گروه سنی ۱۵ تا ۶۴ سال ایران بیش از ۲۳ درصد اعلام شده بود.

احمد حاجبی،‌ مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با اعلام این آمار اشاره کرده بود شایع‌ترین اختلال در کشور با ۱۲/۷ درصد «افسردگی» است.

این مقام وزارت بهداشت همچنین از افزایش ترس، اضطراب و مشکلات خانوادگی در جامعه به دنبال همه‌گیری ویروس کرونا خبر داده بود.

 

خودکشی یک کودک کار در کرمانشاه

روز یکشنبه جمعیت امداد دانشجویی «امام علی» گزارش داد یک پسر ۱۱ ساله از خانواده‌ای با شرایط معیشتی ضعیف در کرمانشاه دست به خودکشی زده و جان باخته است.

این گروه خیریه در صفحه توییتر اعلام کرد آرمین پسر ۱۱ ساله در کرمانشاه پس از دعوا با مادربزرگش با خوردن قرص متادون به زندگی خود پایان داد.

 بر اساس این گزارش، پدر این کودک معتاد بوده و مادرش نیز بر اثر سرطان فوت کرده بود.

جمعیت «امام علی» نوشت با وجود اطلاع‌رسانی به مددکار و مسئولان اورژانس اجتماعی و سازمان بهزیستی برای حمایت و نگهداری از کودکان این خانواده اقدامی در زمینه «شرایط حاد» آن‌ها صورت نگرفت. 

این گزارش اشاره می‌کند که پس از خودکشی این پسر به دلیل نداشتن دستگاه تلفن برای اطلاع‌رسانی به موقع، او پس از انتقال به بیمارستان جانش را از دست داد.

این گروه خیریه نوشت آرمین «قربانی دیگری از کم‌کاری و بی‌توجهی ساختارهای حمایتی از کودکان» است.

روز ششم خردادماه وبسایت سازمان بهزیستی ایران نتایج یک تحقیق در زمینه خودکشی کودکان را منتشر کرده بود که نشان می‌داد «برهم خوردن رابطه عاطفی»، «درگیری با خانواده»، «فروپاشی ساختار خانواده»، «مشکلات روانی» و «استفاده از روش‌های مقابله‌ای ناکارآمد» مهم‌ترین عوامل شناخته‌شده خودکشی‌ در کودکانند.

تازه چه خبر؟
سازمان حقوق بشر ایران به نقل از منابع آگاه از «مرگ مشکوک» شاهین ناصری، از شاهدان شکنجه نوید افکاری، در سلول انفرادی زندان تهران بزرگ خبر داد. برادر...More
طالبان اسامی شماری از افراد از جمله دو نفر از فرماندهان نظامی طالبان را که به سمت‌های مهم دولتی منصوب کرده است، اعلام کرد. به گفته ذبیح‌الله مجاهد،...More
حسن زرقانی دادستان مشهد از بازداشت شش متهم پرونده کودک‌ربایی در این شهر خبر داد و اعلام کرد که متهم اصلی پرونده هنوز دستگیر نشده وفراری است. زرقانی...More
پارلمان اروپا در قطعنامه‌ای اعلام کرد گروه شبه‌نظامی حزب‌الله لبنان که بارها وفاداری ایدئولوژیک قوی خود به جمهوری اسلامی را نشان داده، دولت لبنان را...More
ارتش سودان در بیانیه‌ای که از تلویزیون دولتی این کشور پخش شد، اعلام کرد تلاش برای کودتا را خنثی کرده و اوضاع تحت کنترل است. یک عضو شورای حکومتی سودان...More