شما صفحه ای از سایت قدیمی ایران اینترنشنال را مشاهده می کنید که دیگر به روز نمی شود. برای مشاهده سایت جدید به iranintl.com مراجعه کنید.

رهبران آفریقایی و اروپایی در مورد ارائه راهبردهایی برای بحران مهاجرت به توافق رسیدند

 

رهبران هفت کشور اروپایی و آفریقایی در پاریس با هم دیدار کردند. هدف از این دیدار، برقراری سیاست‌هایی برای متوقف کردن مهاجرت از شمال آفریقا به اروپا است.

به گزارش گاردین، روز دوشنبه ششم شهریور رهبران کشورهای فرانسه، آلمان، ایتالیا و اسپانیا به توافق رسیدند تا با کمک به جمهوری چاد و نیجریه، مرزها را در مقابل موج مهاجرانی که از لیبی به اروپا سرازیر می‌شوند، کنترل کنند. تلاش اتحادیه اروپا براین است تا به یک راه‌ حل منسجم برای مهار موج پناهندگانی برسد که به دلیل جنگ، فقر و معضلات سیاسی از خاورمیانه و آفریقا به سوی اروپا راهی می شوند. غائب بزرگ این دیدار، بریتانیا بود که علی رغم حضور پر‌رنگ ارتشش طی سقوط قذافی در جلسه حاضر نشد؛ عملکردی که می تواند گواهی بر به حاشیه رفتن تدریجی بریتانیا از اتحادیه اروپا بعد از برگزیت باشد.  

رئیس جمهوری فرانسه، «امانوئل مکرون» که میزبان این گفتگو بود، پس از دیدار با سران کشورهای اروپایی و آفریقایی اظهار کرد که «این موضوع به همه ما مربوط می شود. حل این مشکل بدون همکاری تمامی کشورهای دخیل، ممکن نخواهد بود». او همچنین اضافه کرد که سران هفت کشور بر سر یک «برنامه کوتاه مدت» به توافق رسیده‌اند. به گفته مکرون، این یک ضرورت فوری است و قاچاقچیان انسان، مدیترانه را به یک «گورستان» تبدیل کرده‌اند. این فرصتی است برای سران اروپایی، بخصوص ایتالیا و فرانسه تا به یک برنامه و سیاست واحد در لیبی برسند.  

به گزارش گاردین، مکرون از اتحادیه اروپا خواسته است تا به دولت‌های آفریقایی کمک مالی بیشتری کند تا به معضل پناهندگان رسیدگی و از مهاجرت بیشتر به اروپا جلوگیری کنند. با این همه به نظر می‌رسد تعداد پناهندگانی که از لیبی خود را به ایتالیا رسانده اند در ماه ژوئیه و اوت، ۷۰ درصد نسبت به ماه‌های دیگر سال کاهش یافته است. تعداد پناهندگانی که از مراکش به اسپانیا روانه شده‌اند هم بعد حملات تروریستی اسپانیا تا اندازه‌ای کاهش یافته است.

فیاض السراج، نخست وزیر لیبی در این دیدار تقاضای خود را برای حمایت مالی بیشتر مطرح کرد. حمایتی که می‌تواند کشورش را قادر به مقابله به مبارزه با قاچاق و کنترل مرزهای جنوبی کشورش کند.

 

تازه چه خبر؟
گزارش‌های رسانه‌ای از مرگ شاهین ناصری، از شاهدان شکنجه نوید افکاری، در زندان تهران بزرگ خبر می‌دهند. منابع نزدیک به خانواده شاهین ناصری در گفت‌وگو با...More
طالبان اسامی شماری از افراد از جمله دو نفر از فرماندهان نظامی طالبان را که به سمت‌های مهم دولتی منصوب کرده است، اعلام کرد. به گفته ذبیح‌الله مجاهد،...More
حسن زرقانی دادستان مشهد از بازداشت شش متهم پرونده کودک‌ربایی در این شهر خبر داد و اعلام کرد که متهم اصلی پرونده هنوز دستگیر نشده وفراری است. زرقانی...More
پارلمان اروپا در قطعنامه‌ای اعلام کرد گروه شبه‌نظامی حزب‌الله لبنان که بارها وفاداری ایدئولوژیک قوی خود به جمهوری اسلامی را نشان داده، دولت لبنان را...More
ارتش سودان در بیانیه‌ای که از تلویزیون دولتی این کشور پخش شد، اعلام کرد تلاش برای کودتا را خنثی کرده و اوضاع تحت کنترل است. یک عضو شورای حکومتی سودان...More