تاجزاده: نهادهای زیر نظر رهبر آلوده به فسادند
مصطفی تاجزاده، عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت ایران، در یادداشتی انتقادی نوشته است که نهادهای زیر نظر رهبر جمهوری اسلامی «آلوده به فساد» هستند و گر چه رهبر پرچمدار مبارزه با فساد معرفی میشود اما در عمل اینگونه نیست.
تاجزاده در این یادداشت که روز یکشبنه ۲۷ اسفندماه منتشر شد نوشته است که نهادهای زیر نظر رهبر از جمله «قوه قضاییه و سپاه پاسداران» یا خود آلوده فساد شدهاند یا غیرمستقیم در گسترش فساد نقش ایفا کرده و میکنند. به گفته او، «منصوبان رهبر» با تمام وجود میکوشند از طریق فیلتر کردن فضای مجازی به گسترش فساد دامن بزنند.
او همچنین با تاکید بر «دخالتهای رهبر در امور خارج از حیطه اختیارات و مسئولیتهای رهبری» تصریح کرده است: «باید وظایف و اختیارات هر مقامی در جمهوری اسلامی دقیقا معلوم شود و نهادهای مسئول باید در برابر افکار عمومی پاسخگو باشند.»
معاون سیاسی وزیر کشور در دولت اصلاحات به دخالتهای رهبر جمهوری اسلامی در انتخاب اعضای کابینه دولت روحانی اشاره کرده و نوشته است که «طبق اطلاعیه دفتر نشر آثار رهبری، ایشان خود را در زمینه گزینش وزرای امور سیاست خارجی و دفاعی-امنیتی مسئول میبیند و آن را "رویه ثابت همه دولتها" میخواند و به تکالیف رهبری در امور دفاعی-امنیتی و سیاست خارجی مستند میکند».
تاجزاده در بخش دیگری از این یادداشتش به مقایسه دو حکومت پهلوی و جمهوری اسلامی پرداخت و نوشت، همانگونه که محمدرضا شاه «همه راههای نفس کشیدن و اصلاح دموکراتیک» را بر ملت بست و گزینهای جز «انقلاب» روی میز مردم قرار نداد، جمهوری اسلامی نیز اگر همه «راههای رقابت و مشارکت آزاد سیاسی» را بر مردم ببندد، گزینهای جز «براندازی» خود باقی نمیگذارد.
این فعال اصلاحطلب خاطرنشان کرده است که رهبر جمهوری اسلامی بیست سال است که اصلاحطلبانی را که مدافع حاکمیت قانون و مخالف تکصدا شدن جمهوری اسلامی هستند «گردن کلفت» خوانده و از سال ۸۸ با حق فعالیت آنان در جامعه مدنی مخالفت کرده است.
معاون سیاسی وزیر کشور در دولت اصلاحات، علت اصلی استعفای نجفی را تلاشهای او برای شفافسازی و تهیه "گزارشی از فسادهای شهرداری تهران و تسلیم آن به قوه قضائیه" دانسته است.
آنگونه که تاجزاده تصریح میکند، «حسین طائب و سازمان اطلاعات سپاه پاسداران» از مخالفان سرسخت احمد نجفی در سمت شهردار بودند و پیش از انتخاب وی تهدید کرده بودند که نجفی حق شهردار شدن ندارد و در صورت انتخاب سروکارش با «قوه قضاییه» خواهد بود.
تاجزاده به فسادهای اقتصادی اشاره کرد و به مقایسه تفکرات رهبر جمهوری اسلامی نسبت به عملکرد دو شهردار پیشین تهران «غلامحسین کرباسچی و محمدباقر قالیباف» پرداخته است.
به گفته تاجزاده، رهبر جمهوری اسلامی در حالی با انتخاب غلامحسین کرباسچی به عنوان گزینه پیشنهادی برای تصدیگری وزارتخانه مخالفت کرده و عملکرد او را در زمان شهردار بودنش «فساد اقتصادی» عنوان کرد که تقلید و تکرار همان سبک توسط قالیباف را "مدیریت جهادی" میدانست.
این عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت ایران افزوده است که برخی افراد همانند محمدرضا نقدی، رئیس سابق سازمان بسیج، با وجود سابقه مجرمیت هیچگاه نه تنها محاکمه نشدهاند، بلکه با حکم رسمی ارتقا درجه گرفتهاند.
تاجزاده با اشاره به اطلاعیه منتشر شده از سوی دادستان کل کشور درباره رقص کودکان و احضار شهردار تهران در پی آن، از دستگاه قضایی انتقاد کرد و گفت که چرا تا کنون دادستان، شهردار سابق تهران، محمدباقر قالیباف، را به دلیل افشاگری شهردار جدید در حوزه فساد مالی احضار نکرده است.
تاجزاده در پایان به احمد توکلی، نماینده پیشین مجلس که این یادداشت خطاب به او نوشته شده، پیشنهاد کرد که او برای فسادزدایی همهجانبه پیگیر گزارش «احمد نجفی» به قوه قضائیه شود و همچنین درباره پروندههای بنیاد تعاون، نیروی انتظامی، و بانک قوامین و دیگر موسسات وابسته به نهادهای انتصابی شفافسازی کند.