اعتراضات دیماه بالای سقف جمهوری اسلامی بود
خبر ریاست صادق لاریجانی بر مجمع تشخیص مصلحت، چندان برای روزنامهها دلانگیز نبود و در همان گوشه و کنار صفحات اول، جا خوش کرد. از آنجا که انتخاب رییس مجمع از اختیارات رهبری است و در مورد آنچه رهبر میکند هم چون و چرایی نمیشود، روزنامههای اصلاحطلب ترجیح دادند از کنار این خبر بگذرند و با تفسیرش، خطر نکنند؛ هرچند روزنامه اعتماد با بهمن کشاورز، حقوقدان، گفتوگویی کرده و شنیده است که از نظر قانونی، اگر رییس این مجمع یک غیرروحانی میشد هم ایرادی نداشت.
هنوز حرف و حدیث درباره اظهارات محسن رضایی و ایذایی دانستن عملیات کربلای چهار، گرم است و روزنامه آفتاب، در گزارشی به این پرداخته است که اصولا این فرمانده سپاه چرا چنین حرفهایی میزند و رک و راست نوشته که محسن رضایی بهدنبال مطرح کردن خودش از هر راهی است و اگر جلویش را نگیرند، دوباره نامزد ریاست جمهوری میشود. دانشجویان دانشگاه آزاد همچنان معترضاند و خواهان استعفای روسای دانشگاه. در تازهترین خبرها، محمدمهدی طهرانچی، رییس دانشگاه آزاد، حاضر به عذرخواهی شده، اما این وضعیت دانشگاه را به گردن مدیریتهای قبلی انداخته است. این چیزی است که رضا سلیمانی در روزنامه آرمان به آن پرداخته و نوشته است فقط تصور کنید کشتهشدن دانشجویان وقتی اتفاق میافتاد که هاشمی رفسنجانی رییس هیاتامنا بود، میتوان حدس زد که همین اصولگرایان چه میکردند و چهطور همه تقصیر را به گردن هاشمی میانداختند.
اگر در خبرها خوانده باشید، حسن قاضیزاده هاشمی، وزیر بهداشت، در اعتراض به بودجه کم این وزارتخانه استعفا داده است و جالب اینکه استعفایش را روزنامهها چندان جدی نگرفتهاند.
روزنامه سازندگی با تیتر «قهر شاگرد زرنگ دولت»، این استعفا را به سُخره گرفته است. نادر کریمی هم در جهان صنعت نوشته است که آقای وزیر پیام غیرمستقیمی فرستاده و میخواهد افکار عمومی را برای افزایش بودجه وزارت بهداشت بسیج کند.
روزنامه آرمان گزارشی خواندنی در صفحه اولش چاپ کرده است با این تیتر: «ضرورت برخورد با امامزادههای جعلی». دیروز نماینده رشت در مجلس به رشد بیرویه امامزادهها اعتراض کرد و این خبر را داد که پس از انقلاب دههزار امامزاده جدید کشف شده است. حتی کار به جایی رسیده است که یکی از نمایندگان آذربایجان، پدرش را به عنوان امامزاده جا زده و گنبد و بارگاهی برای ابوی ساخته و مردم هم از این امامزاده معاصر حاجت میگیرند.
تا یادمان نرفته بگوییم که امروز روزنامه خراسان به بیستهزارمین شمارهاش رسید و هفتاد ساله شد. در سرمقاله خراسان آمده است که این روزنامه از معدود جرایدی است که روزنامهنگار بازنشسته دارد و بازنشسته شدن از یک روزنامه در ایران، یک اتفاق عجیب است.