![](https://old.iranintl.com/sites/default/files/styles/articles_landing/public/2341185_0.jpg?itok=_W4bR4Va)
جدایی از بدنه اجتماعی عامل ناکامی ورزشکاران در شورای شهر
پس از اعلام رسمی نتایج پنجمین دوره انتخابات شورای شهر و روستا در ایران مشخص شد که هیچ کدام از ورزشکارانی که دردوره چهارم عضو شورای شهر تهران بودند نتوانستند به ساختمان بهشت راه پیدا کنند و به این ترتیب پرونده تجربه ناموفق سه دوره حضور قهرمانان سابق ورزش ایران در شورای شهر تهران با عدم راهیابی آنها بسته شد.
درهمین رابطه بخش ورزشی وبسایت ایران اینترنشنال گفت وگوی اختصاصی با محمود محمدی قهرمان اسبق کشتی ایران و دارنده بازوبند پهلوانی کشور در زمان ریاست جمهوری محمد خاتمی درباره حضور ناموفق ورزشکاران در شورای شهر تهران انجام داده است.
این قهرمان اسبق کشتی ایران درباره عدم حضور ورزشکاران در پنجمین دوره شورای شهر و روستا گفت: دراین دوره ازانتخابات به جز تهران ورزشکاران زیادی در شهرهای مختلف برای ورود به شورای شهر پنجم کاندید شدند، اما به دلیل عملکرد نامناسب ورزشکاران در دوره چهارم شورای شهر، مردم در انتخابات اقبال خوبی به آنها نشان نداده و این قهرمانان نتوانستند آرا مورد نیاز برای ورود به شورای پنجم را کسب کنند.
محمود محمدی در ادامه دلیل دیگر شکست ورزشکاران در انتخابات شورای شهر را حاشیه های زیاد عباس جدیدی و علیرضا دبیر در طور چهار سال گذشته عنوان کرد و افزود: این دو قهرمان اسبق کشتی ایران، به خصوص عباس جدیدی در طول چهارسال گذشته با اظهارات حاشیهای و جنجالی باعث بروز اتفاقات تلخی در جلسات شورا شدند که همین مساله باعث شد حاشیههای حضور ورزشکاران در شورای شهر بر متن غلبه کند.
دارنده بازوبند پهلوانی ایران درباره وقوع درگیری فیزیکی بین عباس جدیدی و علیرضا دبیر در جلسه هفته قبل شورای شهر گفت:جوانانی که تازه وارد عرصه ورزش و کشتی می شوند، این دو ورزشکار را الگوی خود قرار میدهند و آنها باید مواظب اعمال و رفتار خود باشند، چون جامعه از این دو قهرمان انتظارات بیشتری دارد.
وی افزود:عباس جدیدی که حاشیههای زیادی در دوره چهارم شورای شهر داشت، باراولی نیست که چنین حرکاتی را انجام میدهد و وی همواره قصد دارد خود را به گروههای سیاسی و اجتماعی تاثیرگذار ارتباط دهد درحالی که او در بین گروههای سیاسی از جایگاه خاصی برخوردار نیست و حتی جدیدی در زمان حضور در ورزش قهرمانی هم بارها با انجام حرکات ناشایست حواشی زیادی را برای کشتی به بارآورد.
این کارشناس ورزش درخصوص اینکه تجربه حضور ورزشکاران در سه دوره شورای شهر چه نفعی برای ورزش تهران درپی داشت خاطرنشان کرد: قهرمانانی مانند علیرضا دبیر، عباس جدیدی، هادی ساعی و حسین رضازاده با توجه به قهرمانیهای متعددی که درسطح جهان و المپیک برای ایران کسب کرده بودند میتوانستند با این پتانسیل، کمک زیادی به ورزش پایتخت کنند، اما این ورزشکاران در طول این سالها هرگز فرد تاثیرگذاری در جلسات شورا نبودند و نتوانستند از سالها حضور در ورزش قهرمانی برای ورزش پایتخت موثر واقع شوند و همین مساله باعث شد که مردم در انتخابات به ورزشکارانی که خود را کاندید حضور در شورای شهر کردند اطمینان نکنند و به همین علت آنها نتوانستند وارد ساختمان بهشت شوند.
وی دراین گفت وگو با انتقاد از رفتار سیاسی ورزشکاران حاضر در دوره چهارم شورای شهر تهران گفت: این قهرمانان با جدا کردن خود از بدنه مردم سعی در نزدیک شدن به گروههای سیاسی بودند که دراین راه نیز موفق نبودند و همین جدایی از بدنه جامعه باعث شد مردم از این قهرمانان فاصله بگیرند.
قهرمان اسبق کشتی ایران درادامه این گفتگو اظهارداشت:مردم تا زمانی که ورزشکار و قهرمان در راه درست قدم بردارد و از پتانسیل بالای خود در راه درست استفاده کند به طور قطع به آنها اعتماد خواهند کرد، ولی تا زمانی که این ورزشکاران از تخصص خود در زمینه کمک به ورزش و نسل جوان استفاده نکنند و از جامعه ومردم فاصله بگیرند، در عرصه تصمیم سازیهای کلان کشورقطعا جایگاهی نخواهند داشت.
محمود محمدی درپایان درباره ورود ورزشکاران به عرصههای سیاسی و مدیریتی پس از پایان عمر ورزش قهرمانی گفت:هر فردی در جامعه باید به دنبال رشته تخصصی خود باشد.به طور مثال کار پزشکی با پزشکان است.مسائل مدیریتی و سیاسی با سیاستمداران است و ورزشکاران نیز در نخستین گام باید به دنبال پرورش نسل جوان کشور در ورزش باشند تا این جوانان در آینده جا پای این قهرمانان بگذارند و بتوانند برای ایران افتخارات زیادی کسب کنند.وی خاطر نشان کرد:این قهرمانان آیا از خود سوال کردهاند که چه زمانی می خواهند به ورزش کشور خدمت کنند؟ و اینکه آیا جایگاه خود را می شناسند؟ و چرا با انجام رفتارهای ناشایست به پیکره ورزش ایران خسارت وارد می کنند.