آتشسوزیهای زنجیرهای در ایران؛ نیروگاه زرگان اهواز دچار حریق شد
رییس آتشنشانی اهواز خبر داد که نیروگاه زرگان (مدحج) اهواز روز شنبه «به دلیل انفجار ترانس» دچار آتشسوزی شد.
ابراهیم قنبری گفت که ساعت ۱۵:۳۰ دقیقه روز شنبه ۱۴ تیر این نیروگاه آتش گرفت. او افزود که این آتشسوزی مهار شده و نیروهای آتشنشانی در حال در حال خنکسازی محيط حادثه هستند.
رییس آتشنشانی اهواز علت منفجر شدن این ترانس را افزايش دما ذکر کرد.
فیلمهایی نیز از آتشسوزی این نیروگاه در شبکههای اجتماعی منتشر شده است.
نیروگاه زرگان اهواز در کیلومتر پنج جاده اهواز- مسجد سلیمان در زمینی به مساحت حدود ۴۵ هکتار واقع شده و دارای دو واحد بخش بخار به ظرفیت ۱۴۵ مگاوات است.
نشت گاز کلر در پتروشیمی کارون
علاوه بر بروز حریق در نیروگاه زرگان، روز شنبه روابط عمومی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ماهشهر هم اعلام کرد در پتروشیمی کارون در این منطقه، نشت گاز کلر اتفاق افتاده است.
با این حال، علیرضا صدیقیزاده، مدیرعامل پتروشیمی کارون از مهار نشت گاز کلر در این مجتمع خبر داد و افزود در این حادثه چند نفر از کارکنان دچار گازگرفتگی جزئی شدند که با کمک نیروهای امدادی مجتمعهای اطراف، کسی صدمه جدی ندید.
محسن ادیبی، سرپرست روابط عمومی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، علت این حادثه را نشتی از محل ایزوتانک کلر به منظور تخلیه در مخازن مایع پتروشیمی، عنوان کرد.
حریق در نقاط مختلف ایران
در هفتههای گذشته آتشسوزیهای متعددی در مراکز صنعتی و شهری ایران رخ داده است.
بامداد جمعه ششم تیر ماه، مدیرعامل سازمان آتشنشانی شیراز اعلام کرد آتشسوزی پست اصلی برق در خیابان امیرکبیر این شهر باعث قطع برق در مناطق وسیعی از شهر شیراز شده است.
روز ۱۵ خرداد در بندر شهید رجایی یک حادثه آتشسوزی رخ داد. رسانههای اسراییل این آتشسوزی را اقدامی در تلافی تلاش ایران برای اقدامات خرابکارانه در تاسیسات آب اسراییل دانستند.
روز ۱۴خرداد نیز نیروگاه حرارتی تبریز آتش گرفت و فعالیت هر دو واحد نیروگاه متوقف شد. دو روز بعد فعالیت واحد دوم این نیروگاه از سر گرفته شد.
سیزدهم خردادماه نیز تعدادی از واگنهای فرسوده متعلق به شرکت رجا در ایستگاه آپرین اسلامشهر طعمه حریق شد.
روزهای ۱۱، ۱۲و ۱۳خرداد بوستان ولایت، پارک جنگلی چیتگر و منطقه جنگلی افرا (جنوب تهران) آتش گرفتند.
شامگاه سوم خرداد نیز یک بویلر در پتروشیمی بندر امام منفجر شد. محسن ادیبی، رییس روابط عمومی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، گفته بود که دلیل انفجار این بویلر «نامعلوم» است.
در تازهترین حادثه، ساختمانی در سایت اتمی نطنز دچار آتشسوزی شد. مقام های رسمی ایران آن را یک سوله اعلام کردند، اما برآوردهای تحلیلگران غربی حاکی از آن است که حادثه در مرکز مونتاژ سانتریفیوژها رخ داده است.